Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Mediterrán gyerekszobák

2011.05.24. 12:22 szuperapu

Jeannie Fraise és férje Christophe a sokoldalú művészeti hátterét nem csak a különböző iskolákban szedte össze de keresztűl kasul bejárták a Földgolyót. A sok inpulzus és inspiráció végül a Lotus Blez lakberendezési cégben lett a jól kamatozó szellemi tőke alapja, sok-sok kedves internetező gyerek örömére.

Az alant látható leányháló talán túlságosan babaszínűre sikeredett, de még ezzel együtt is szerethető. A klasszikus bútorok a sok fehér lazítja a Barbie-s utóízt, miközben az egész összhatása hercegnősen egyben van. A mediterrán hangulat nekem annyira nem tetten érhető, de elhiszem a tervezőknek, hogy az inspirálta őket.

Pozitívumként még szerintem elmondható, hogy elég széles az az életkori sáv amiben vállalható. Főleg ha hozzávesszük, hogy mint minden rendes amerikai hálóhoz tartozik egy fürdő is. Ja és azoknak akiknek sok a rózsaszín, hajtás után van egy konszolidált zöldes árnyalatban játszó verzió is.

Forrás: Lotus Bleu

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek textil kamasz gyerekszoba dekor stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr182928450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása