Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Lámpa karácsonyi és állati díszben

2011.05.27. 11:20 felhasznalo

Üvegdíszekkel semmiképp sem kezdeném ezt az sk - vagy divatos nevén diy - projektet, de a manapság egyre jobban elterjedt műanyag díszek tökéletesek hozzá. Nemcsak biztonsági szempontból, ami a büdös kölköknél nem elhanyagolható, ugye, hanem a munka nehézségi fokán is könnyíthetünk velük.

A lényeg: adott egy unalmas, bármelyik bútoráruházban megvásárolható, rusnya állólámpa fém rúdvázzal és egy nagy rakás műanyag karácsonyfadísz, plusz egy megfelelő feltéttel ellátott fúrógép, némi festék, ragasztó és két ügyes kéz. Az olyan bénáknak, mint én, a sajátjukon kívül kettő.

A fúróval a díszeken megfelelő méretű lyukat vájunk - két, egymással szemközti helyen -, majd a díszeket ráhúzzuk a lámpa rúdjára, ragasztóval rögzítjük egymáshoz. Jöhet az alapozás, majd a kívánt színnel való festés - a legegyszerűbb spray-t használni, szép, metál színekben is kapható, nem is vészes áron, csak kerüljük a megfolyásokat.

Aztán száradás után rátehetjük a búrát és kész is. Bővebben az All Things Thrifty oldalon olvashattok a projektről.

És ha már a lámpák átalakításánál tartunk, akkor mutatok egy magyar, igencsak kreatív lámpaátalakítási ötletet is a KicsiHáz blogról, pontosabban a Design Bazárról. Szerintem zseniális, ráadásul a sarokban porosodó műanyagjátékok száma is eredményesen csökkenthető vele. A részleteket olvassátok el a Design Bazáron.

Forrás: All Things Thrifty és KicsiHáz via Design Bazár

Szólj hozzá!

Címkék: játék szülő lámpa kreativ idea gyerekszoba sk dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr222936230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása