Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Barlangalvók

2011.06.08. 17:23 felhasznalo

Hogyan fér el sok gyerek kis helyen? Többféleképpen, de talán a legegyszerűbb, ha vízszintesen, egymás felett biztosítunk nekik helyet. Két gyerek esetén szinte természetes, hogy az embernek rögtön az emeleteságy jut eszébe, ám három gyerekre nem nagyon kapunk szabvány emeleteságyat a boltokban. Ez persze, senkit se tartson vissza.

A képen látható megoldás nekem nagyon bejön: mindegyik gyerek kapott egy alvóbarlangot - és persze, elkülönült intim szférát - a külön építtetett falrészben kialakítva. Az egyetlen hiba, hogy a le és felmászás szerintem nem túl biztonságos, egy éjszakai vécérohanásból meg azért nem kéne, hogy kartörés legyen. Kicsit továbbfejlesztve viszont ide vele.

Forrás: Fascination of Life

1 komment

Címkék: gyerek alvás praktikus kreativ idea ágy gyerekszoba csecsebecse emeleteságy stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr672967947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S-ter 2013.01.20. 09:41:16

nagyon jo! gyartunk gyorsan 2 tesot,es megepitjuk!
süti beállítások módosítása