Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ökohomokozó a kertbe

2011.06.10. 09:46 felhasznalo

Ha van, az áldás lehet - kivéve azt, ami az előző lakásunkhoz tartozott, és ahol kb. 40 nm-en osztozott három háznagyságú fenyőfa, semmi más - a családosok számára. Ha van és kicsi, akkor is érdemes egy homokozót beletenni a legkisebbek kedvéért, no meg a szülők lelki nyugalmáért.

Carla és férje a Small + Friendly blogról például egy ökohomokozót építettek a csemetének a kertbe. Csupa bontott fából, és természetesen toxinmentes anyagokkal megdolgozva. A homokozó különlegessége csak annyi, hogy nyitható-zárható, így talán a környékbeli macskák sem tekintik luxusvécének.

A tető fogantyúja pont olyan magasságú, hogy kinyitva kényelmes ülőrészt biztosít, tökéletes síkban a homokozó résszel. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, amolyan homlokracsapkodós. Ugye, zaf?

Forrás: Small + Friendly

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek szülő kreativ játszótér kert öko recycle sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr502972541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása