Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Környezetkímélő hintahernyó

2011.06.21. 12:48 felhasznalo

Egy lengyel tervezőnő, bizonyos Małgosia Wesolowska fejéből pattant ki az alább képen is megtekinthető ötlet, amit őszintén szólva tényleg bárki elkészíthet otthon pár óra befektetett munkával, némi kézügyességgel megáldva: a lerobbant, autóról leselejtezett autógumiból nemcsak gurulós ülőke vagy hinta - netán hinta-ló - készíthető, de bizony hintakukac is!

Így aztán az egyszeri, sok utat bejárt autógumi elvesztette rosszabbik felét, majd kapott egy ülést, némi festéket, kötelet, és új életre kelt, hogy most a kölkök koptassák a szövetig. De itt már úgysem számít a mélység, nem állít meg a rendőr, ellenben igazán környezetkímél.

Forrás: Haute Nature

1 komment

Címkék: játék gyerek kreativ játszótér kert idea öko recycle hintaló sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr1003000571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magnesito 2011.06.21. 14:06:28

és hogy lett az megoldva, h a kicsi ne szúrja meg a kezét, ha a "pad" alá nyúlna? meg ugye expert szerszámok is kellenek hozzá...
süti beállítások módosítása