Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Deszka madáretető

2011.06.24. 08:59 Cyr

Jó világot hoz a madaraknak a holland Maandag deszka madáretetője. Ami persze nem is kizárólag deszka, mi több, fahiány okán sem kell teljesen kétségbeesnünk, ha netán csak egy aprócska erkéllyel rendelkezünk, az is akad rajta.

A designtervek szerint a stilizált acélfán lévő alkalmatosság nem csupán etetésre szolgál: tágas erkélyt kínál az apró szárnyasoknak nyári fürdőzéshez is. E célból megteszi, ha egy nagyobbacska, nem billegő tálkát vízzel megtöltve az alsó ágra helyezünk. Egyéb dolgunk nincs is eztán, mint, hogy szobánk ablakából csendben lessük-várjuk a frissülni kívánó cinkéket, rigókat - darvakat.

Minden adott tehát ahhoz, hogy tetszhessen, ámde, bevallom, nekem az otthonteremtés és a hideg fém együttese igen nagyon nem. Ezt a vidámságot örömest átengedem másnak - még csak a hétfőt sem kell megvárni hozzá.

Forrás: MAANDAG meubels

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek minimalista dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr253007646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása