Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nem megyünk már a fonóba

2011.06.27. 16:43 felhasznalo

Egy kis kukorica-szemezés kedvéért. Sőt, lassacskán már a fogunkat sem fogjuk használni egy jó cső főtt kukorica behabzsolásához, minek azt, csak kopnak feleslegesen. Akkor meg ugye, előbb-utóbb fogászatra kellene költeni. Jobb is, ha már a kicsiknek is inkább egy ilyen konyhai - szuperapu szavaival élve - készséget adunk a főtt csemege mellé. Tekerd fiam, aztán döntsd a szádba.

A baj csak az, hogy a legédesebb részt jól rajtahagyja ráadásnak a csövön. Azt meg úgyis mindenki lerágcsálná. Akkor mi értelme is?

Forrás: Plow & Hearth

1 komment

Címkék: kiegészítő gyerek konyha abszurdisztán étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr782982375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilkamilka 2011.07.06. 10:18:33

Erről most ezsembe jutott a hotdog készítő gép,ami szerintem nagyon macerás.Vattacukor készítővel vannak valakinek tapasztalatai?
süti beállítások módosítása