Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egy jégkrémet gyorsan?

2011.07.01. 08:57 felhasznalo

Az otthoni fagylalt- és jégkrémkészítésnek megvan a maga varázsa: olyan ízvilágban készíthetjük, amilyenben csak akarjuk, arról nem is beszélve, hogy mennyivel olcsóbb, mint a cukrászdai fagylalt vagy a bolti jégkrém. A Zoku új jégkrémkészítője ráadásul még gyors is: mindössze hét percre van szüksége, hogy a belépakolt alapanyagokból jó hideg finomság legyen.

Ráadásul még áramot sem igényel, legalábbis nem a hagyományos formában: csak a hűtőben kell alaposan lehűteni, így egy fordulóban kilenc jégkrém készítésére képes. A gyártó szerint az is rendkívüli, hogy a gép joghurtból is tud egészséges nassolnivalót fagyasztani.

Az már csak a hab a tortán, hogy még jól is néz ki: lekerekített formájával, visszafogott, harmonikus színeivel egy alaposan megkomponált konyha pultjának éke is lehet.

Forrás: Zoku

1 komment

Címkék: gyerek konyha nyár gép étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr953028705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilkamilka 2011.07.07. 09:15:45

Nagyon tetszik.Gondolom a gyerekeknek nagy élvezet lehet segédkezni a jégkrémek gyártásában,díszítésében és nem utolsósorban gyerekzsúrokon, v. akármilyen partykon is arathatunk a saját jegyedi jégkrémeinkel.
süti beállítások módosítása