Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

RetroBjörn

2011.07.12. 16:29 zaphodbb

50 éve annak, hogy Björn apuka megkreálta első babahordozóját és pihenőszékét. Ennek örömére most a Baby Björn egy korlátozott példányszámú szériát dobott piacra, ami a '60-as évekbeli első darabokat mintázza.

Természetesen nem arról van szó, hogy ugyanazok a kezdetleges hordozók kerültek volna újra elő, mint anno, inkább csak retro designt kapott egy széria, külsőleg-színeiben. Biztonság és kényelem szempontjából minden maradt a régiben, akarom mondani az újban.

 

Forrás: Baby Björn

1 komment

Címkék: retro design baba szék úton hordozó pihenőszék

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr923056545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pzs 2011.07.13. 02:50:05

Azert tegyuk hozza, hogy a BabyBjorn kenguruk, es ugy altalaban veve a hagyomanyos kenguruk resze 1. ortopediailag nem helyes tartast ad a benne levo gyereknek, mivel log benne a laba, ami nem biztositja a megfelelo csipofejlodest 2. elol, arccal kifele sose lenne szabad hordozni a gyereket 3. meg ritka kenyelmetlen is tud lenni.
Ha hordozas, akkor mar inkabb innnen (hordozo.hu, hordozo.hu/a-babahordozasrol/alapveto-informaciok-a-babahordozasrol/hogyan-hordozzak) linkeljetek ki valamit, ne azt olvassa a sok tapasztalatan (wannabe) szulo, hogy a BabyBjorn majd jo lesz, meg szep, meg ha retro dizajnja is van, senkinek se ajanlanam.
süti beállítások módosítása