Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egy barátságos tank

2011.07.14. 12:37 felhasznalo

Amíg vannak szavak, addig mi szükség lenne fegyverekre? Talán ez járhatott a 28 biaugust csapatának fejében, mikor a Love & Peace kollekció keretei között megálmodták a barátságos tankot. Akinek nem az a dolga, hogy szitává lövöldözze az ellenséget, hanem az, hogy hegyessé faragja a ceruzát, amivel aztán le lehet írni: kinek mi a baja, kinek milyen ötletei vagy megoldási javaslatai vannak.

Meg persze segíthet a rajzolásnál, a dolgozatok minél tökéletesebb kivitelezésében és sok egyéb dologban. Mindezt szép, leegyszerűsített és organikusan gömbölyded formában, hófehér békegalamb színben. Ez is olyan tetszetős, mint a múltkor bemutatott bögreszettjük...

Forrás: 28 biaugust

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő iskola idea íróasztal csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr523065293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása