Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 66.

2011.07.14. 19:26 szuperapu

A mesék világa és a szürrealista festmények sok mindenben hasonlítanak, vagy mondhatnánk úgy is hogy a két halmaz metszete viszonylag nagy. Már ha jól csinálják őket. Jeannette Woitzik berlini művésznő ugyancsak érti a dolgát mert szürreális képei ugyancsak meseszerűek. Mégpedig oly módon, hogy felnőtt fejjel és szemmel el lehet merülni a képek mögött megjelenő sztorikban.

Nem kimondottan gyerekszobákba valók ezek a képek, de akár ott is el tudnám képzelni bármelyiket. A manók lakta gombákat, az óriás könyvet, a zsinóron lógó csillagokat.

Forrás: schnettepics

1 komment

Címkék: művészet gyerekszoba képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr23067742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilkamilka 2011.07.15. 11:24:30

Nagyon szép képek,az ember ha nézi őket valami mesevilágba képzeli magát mint az Alice csodaországban.És szerintem simán mehetnek a gyerekszobába kicsit nagyobbakhoz.
süti beállítások módosítása