Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos uzsonna

2011.08.19. 09:37 zaphodbb

Közeledik az iskolakezdés, az én nagyobbik lányom már az erőteljesen besózódott állapotban leledzik, most lesz elsős, minden apró részlet tökéletes kell legyen. Így az iskolatáskától a legutolsó ceruzáig mindent gondosan eltervez, mert nem mindegy, hogy mit és hova és miben visz az iskolába.

Ezeket az uzsonnás táskákat épp ezért inkább meg sem mutatom neki, mert még a végén kitalálná, hogy nem jó az, amit már megvettünk, hanem ilyen cuki baglyos kell, vagy nem, mégsem, inkább a pillangósat anyaaaa. És én még egyet is értenék vele, hogy bizony, egy ilyen különleges táskában vinni az ételt egész más érzés, mint abban a narancssárga egyszerű kis dobozban, amit kiválasztott magának. Így tehát ön- és pénztárcavédelemből inkább csak itt mutatom meg nektek ezt a válogatást, mindenki nagy örömére.

Forrás: Ohdeedoh

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek iskola étkezés dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr33164344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása