Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ma zárul a Goldenblog szavazás!

2011.08.21. 12:30 felhasznalo

Éjfélkor lezárják a szavazást a Goldenblog versenyen. Eddig is számtalan szavazat érkezhetett a Gyerekszoba blogra az Életmód kategóriában, hiszen jelenleg a hatodik helyen állunk - ezért millió köszönet Mindenkinek, aki voksolt!

Ha esetleg szándékodban állt szavazni, csak halogattad eddig, vagy ha eszedbe sem jutott, de tetszik a blog, akkor még 11 és fél óra áll rendelkezésedre, hogy rákattints az alábbi linkre - vagy a posztok alatt látható szavazóboxra -, és lökj egyet a Gyerekszoba szekerén a közönségszavazáson:

http://goldenblog.hu/szavazas.aspx?bId=1367

Ha netán van okostelefonotok vagy netes eléréssel rendelkező telefonotok, onnan is adhattok le szavazatot - akár plusz még egyet is:

http://m.goldenblog.hu

Előre is köszönjük minden ezután voksolónak! És ezúton is köszönet és hála azoknak, akik már leadták szavazatunkat ránk!

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr63168475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása