Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Obol

2011.08.31. 13:05 szuperapu

A kulturáltan, asztalnál, családi körben történő étkezéseknek a szocializációban és az egészséges életmódban betöltött szerepe elvitathatatlan. A baj csak az, hogy a gyakorlati megvalósítása sokszor akadályba ütközik. Nálam például már a példamutatás terén is erős hiányosságok merülnek fel, rendszeres eszek a tévé, vagy gép előtt.

De ha már adott a rohanó élet generálta rossz szokás, akkor legalább törekedjünk az ártalomcsökkentésre. Az alábbi - Obol nevezetű - készséggel például. Szerintem minden ízében "tartalomhoz a forma" kategória. Ráadásul nem ázik szét a kukorica pehely ha elbambul a rajzfilmet nézve a kiskorú.

Hiánypótló, na.

Forrás: Obol

2 komment

Címkék: gyerek konyha szülő étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr133192822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnnaPanni 2011.09.01. 11:18:27

Szöveg nélkül első ránézésre azt hittem ez egy többfunkciós bili és fejjel lefele tányér. Igazán durva árukapcsolás volna, belátom. In-put-out-put
süti beállítások módosítása