Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Vissza a jövőbe

2011.09.13. 12:24 szuperapu

Daniel Schofield az ácsból lett bútortervező olyan tárgyakat próbál megalkotni amik a jelenlegi trendekkel szembemenve nem öt évre hanem legalább ötvenre vannak kalibrálva. Ennek érdekében a funkció és a minőség mellett arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy a bútoraihoz kötődni lehessen, hogy legyen bennük valami megmosolyogtató.

Az alábbi kisasztallal és székkel a fentieknek megfelelően célba talált. Legalábbis nálam. Nem direktbe megfogalmazott poént vizualizálnak ezek a darabok, nem vicceskednek, de mégis derűsek és karakteresek. Épp ezért talán időtállóak is lesznek. 20-30 év múlva írok majd róluk megint egy posztot…

Forrás: Daniel Schofield

Szólj hozzá!

Címkék: design asztal szék tárolás gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr563222750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása