Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Galaktikus párnák

2011.10.04. 12:03 szuperapu

Az élet úgy hozta, hogy a biográfiámban a földrajz tantárggyal töltött idő jelentősnek mondható. Így megvan a háttér ahhoz, hogy a felügyeletemre bízott kiskorúak számára ezt a szerteágazó témakört érdekessé és élvezetessé tegyem. Persze a világháló is a segítségemre van, számtalan jól megtervezett és kivitelezett készséggel halmozza el az arra fogékony kedves internetező gyerekeket.

Például itt vannak ezek a nem titkoltan ismeretterjesztő céllal készült párnák. Egyelőre csak a Naprendszer legjobban feltérképezett égitestijei, a Föld mellett annak kísérője a Hold, valamint a Mars van a készletben, de ezek tényleg a lehető legtöbb információt hordozva. Remélhetőleg készül a többi is…

Forrás: Down to the Woods

Szólj hozzá!

Címkék: textil párna gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr683223814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása