Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ne törődj az akváriummal!

2011.10.11. 17:56 felhasznalo

Mondaná az Orákulum Neonak, ha a film jelenetében nem váza lenne az aktuális kellék. De mondhatnánk mi is a gyereknek, ha a Psalt Design akváriumát, a Bubble Tank-et tennénk a szobájába. Ami már amúgy is instabilnak tűnik, hiszen félig kezd lecsorogni a polcról alapból. És legyen bármennyire is ügyesen súlypontozva, szinte biztos vagyok benne, hogy a gyerek valahogy lazábban le tudja verni a helyéről, mint egy átlag akváriumot.

Pedig jópofa, meg vicces, meg egyedi tényleg, csak hát nem gyerekbarát. És nem is halbarát, legalábbis a tudattal és életösztönnel rendelkező halak szerintem önmagukat meghazudtolva sikoltoznának, ha egy ilyen akváriumba tennék őket. Igaz, ők elég kevesen lehetnek, talán egy ilyen sincs.

Forrás: Psalt Design

2 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr413295383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Antibaby · http://antibaby.blog.hu 2011.10.15. 16:25:11

Ha a gömbakváriumokról megállapították, hogy állatkínzóak és be is tiltották őket, valószínűleg ez a forma is abba a kategóriába tartozik, ami a halnak inkább szörnyen rossz, mint egy kicsit is jó. Nem mondom, pofás kis darab (engem egyébként Dalí elfolyó óráira és alátámasztott szafaládéira emlékeztet), de inkább növényt vagy valami mást tennék bele, mint élő állatot.
süti beállítások módosítása