Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Vágjuk a...

2011.10.27. 17:00 felhasznalo

Várakozás - azt hiszem, ez a legnehezebb gyerekfejjel, főleg bizonyos ünnepek előtt. Születésnap, Karácsony, a fene, hát mikor lesz már itt? Vágjuk a centit, meg a szülők idegeit az állandó kérdezősködéssel. No, persze, tudhatjuk, hogy pont ebből az igényből született meg az adventi naptár - erről zafi írt már egy posztot -, és mi próbáltunk már eddig is ezerféle adventi kalendárium ötlettel szolgálni, hogy mindenki elkészíthesse a gyerekének a nekik tetszőt.

Ám a most talált ötlet annyira zseniális egyszerű, hogy nem találok szavakat! Csak annyit mondok: kölkök, ezentúl sem a centit, sem a szülők idegeit nem kell vágnotok, helyette kapjatok elő egy ollót, és kopasszátok meg a Mikulást!

Forrás: La classe della maestra Valentina

2 komment

Címkék: gyerek ünnep szülő anya apa kreativ idea gyerekszoba hellókarácsony sk dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr923334334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Livus 2011.10.28. 19:06:29

sztem gyerekfejjel inkabb visszafele lennenek logikusak a szamok, nem? Hogy azt mutassa, hogy meg mennyit kell aludni. De lehet, hogy ez csak a mi logikank, nalunk igy megy ez :-)
süti beállítások módosítása