Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ablakképkeret

2011.11.07. 08:10 zaphodbb

Szeretjük az újrahasznosítást és a saját kézzel készült dolgokat is. Hát még ha ez a kettő ötvözve van. Ennek az ablakkeretnek az újra felhasználása képkeretként, a maga egyszerűségében, zseniális. Itt találkozunk szembe azzal a fajta kreativitással, ami korlátok nélkül szárnyal, meglátva mindenben a lehetőséget, hogy valami egész más legyen belőle, mint amire teremtve lett.

Jön a karácsony, lassan mondhatjuk, hogy a nyakunkon van, ez egy jó példája lehet egy különleges, egyedi ajándéknak, akár a nagyinak, kedvenc unokái fotóival kitöltve az ablakocskákat.

Forrás: Recyclart.org

1 komment

Címkék: kreativ recycle sk dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr683358115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L.A. · http://blog.fuggoagy.hu 2011.11.07. 10:31:39

wow, a képkeret nem jutott eszembe, pedig 3 éve örizgetek 4 ilyen ablakot, egy bontásra váró 100 éves házból mentettem.

a terv az volt, hogy tejüveget kap (már rajta is van), és fellógatom őket a falra, kis háttérvilágítással, mintha tényleg ablakok lennének.

de képekkel talán még jobb.

mondjuk a nagyi talán nem örülne egy ilyen romos darabnak, szerintem ez nekünk, "fiataloknak" való inkább.
süti beállítások módosítása