Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Falra hányt bagoly

2011.11.15. 08:17 zaphodbb

Vérlázítóan rég foglalkoztam baglyokkal - bár egy rövidke halloweeni szösszenet azért felröppent az ujjaim alól október végén -, épp itt az ideje a falra festeni őket. Ez esetben szó szerint, pemzlivel és tapétaragasztóval, hogy állandóan szem előtt legyenek. Mert melyik bagolymániás anya gyerek ne akarna ilyen falat magának, ami nem csak nyomokban tartalmaz baglyot, de egyenesen minden mennyiségben és töménységben.

Egy kakukktojás tapéta befurakodott a Szent Baglyok közé, végül nem száműztem, mert nem diszkriminálhatok minden erdei állatot csak azért, mert nem bagolynak születtek, nem tehetnek róla, megbocsátjuk nekik.

Forrás: Muffin&Mani

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek fal tapéta gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr593383477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása