Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Őrült majom

2011.11.22. 09:15 Cyr

Őrülten idióták a kaliforniai Stacey Jean zoknizombi majmai. Persze megbocsátható, végső soron magyarázat lehet rá a kemény és sanyarú, horrorfilmek hatása alatt abszolvált tinédzserkor, amikor is, a töretlen alkotókedvvel megáldott művész bevallása szerint ellenállhatatlanul vonzódni kezdett az élőhalott figurákhoz.

A színek és a minták tán némiképp szelídítik az összhatást, bár a fekete-fehér zombicsörgő, bevallom, nálam azért kiveri a biztosítékot rendesen. De jelentkezzen bátran az, aki kezébe adna egy ilyet a kölöknek, én hallgatok róla, ígérem, mint a sír..

 

Forrás: Stacey Jean

2 komment

Címkék: játék gyerek gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr273395110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.11.22. 13:36:54

Mindenesetre kevésbé ijesztőek, mint a Toy Story 3 őrült majma a cintányérral...:) A szívecskés hippimajom vagy a sütőtökfejű halálfejes például egészen aranyos!

2011.11.22. 20:34:00

Sőt, kiegészítem, a kék szívecskéset az utolsó képen tuti, hogy simán a gyerekem kezébe nyomnám...
süti beállítások módosítása