Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fából iPhone

2011.11.28. 14:38 felhasznalo

Egyre inkább elborítják életünket a különféle kütyük, és hát nyilván, ami kell a szülőnek, az kell a gyereknek is, még ha benne igazából nem is ébred igény. Majd fog, anya-apa meg úgyis jobban tudja. Úgyhogy játsszon csak a gyerek iPhone-nal, mielőtt még tudná is, hogy mi az. De ne a szülőkével, mert legyen az bármennyire is okos, mégsem nyálálló.

Kyle Bean és Thomas Forsyth közös munkájának eredménye ez az egyébként igencsak igényesen kivitelezett fa iPhone, amit már a legkisebbek kezébe is bátran odaadhat a szülő, a gyerek meg a hozzá járó építőkockákkal simán összeállíthatja, hogy milyen applikációkat szeretne a készülékre. Már ha értené meg tudná meg felfogná. De mindegy, játéknak nem rossz, építőkocka kis kerettel, szép is, minőségi is, apa-anya meg elmondhatja, hogy az ő gyereke ennél nem is adja alább. Meg a márkahűség kiépítését sem lehet elég korán kezdeni.

Forrás: Kyle Bean és Thomas Forsyth

3 komment

Címkék: design játék gyerek abszurdisztán csecsebecse építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr513417659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.11.28. 18:02:10

Erről azok a kirakós kockák jutnak eszembe, amikor egy műanyag bőröndben van 16 kocka, mindegyik oldalukon más-más képek részleteivel, és 6féle képet lehet kirakni belőle. Ez a szerkentyű is lehetne még komplexebb okos-i-phone, ha kockák többi oldalán is van valami:). Amúgy, mint ötlet annyira nem szimpatikus, de tény, hogy igényesen kivitelezett darab.

létezőnick 2011.11.28. 21:05:27

én a kockák kidudorodó ikonjaival biztos elkezdenék nyomdázni. Egyszerűen hívogat.

iBalazs 2012.09.19. 09:56:16

Segítséget kérnék a fenti iPhone megrendelésével kapcsolatban. Aki tudja, honnan és mennyiért szerezhető be, kérem értesítsen!

Köszönöm előre is!
Balázs

illesb@npp.hu
süti beállítások módosítása