Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mérges is és madár is

2011.11.29. 14:21 zaphodbb

Az Angry Birds mánia nem múlik, sőt, egyre jönnek a ruhás hírek is már, és nem ám gyerekeknek. Ez ihlette ezt a posztot, ha esetleg gondban lennétek mit vegyetek az iPhone és Angry Birds függő apjuknak, íme a mérges madaras sapka és mamusz, ami tökéletes ajándék lesz a karácsonyfa alatt. 

Ha megkapta az ajándékot, figyeljünk jól, mi a reakciója. Ha csak nevet rajta, még nincs gond, de ha felháborodik, az a függőség biztos jele. Készüljünk erre az utóbbi esetre jó előre, és utóajándékként nyújtsuk át neki egy nevesebb pszichológus névjegykártyáját is, piros szalaggal átkötve.

Forrás: ThinkGeek

Szólj hozzá!

Címkék: design játék anya apa ruha abszurdisztán sapka hellókarácsony dekor felsőruházat gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr953419446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása