Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hello Kitty lóg a fán

2011.12.05. 08:30 zaphodbb

Hello Kitty a kedvenceim közé tartozik, mint az köztudomású. Enyhe lábrázás és szemrángás tör rám a láttán. Persze ez csak hiszti részemről nagyrészt, azért ha a lányok beleszeretnek egy Hello Kittys cukimuki akármibe, legyen az párna, plüssállat vagy épp ruha, akkor csak megkapják és még csak nem is fintorgok látványosan. 

Karácsonyfán sok keresnivalója ugyan nem lenne, hacsak nem egy olyanon, mint ami a második képen van. Bár a Kill Kitty mozgalom nevében lehetne egy akasszuk fel Kittyt megmozdulás is ez, jelképesen fára lógatva ezt a kis helyes cicát. 

Forrás: Hello Kitty Hell

1 komment

Címkék: kiegészítő ünnep abszurdisztán hellókarácsony dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr803428128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.12.05. 18:38:42

Kicsit, sőt nem kicsit lefagytam... Remélem, mire nekem kislányaim lesznek, ez az állat kimegy a divatból... :D (Tudom, lesz helyette más...)
süti beállítások módosítása