Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A futóbringák új nemzedéke

2011.12.13. 08:26 szuperapu

Tudom, hogy télen bicikliről írni nem épp időszerű, ilyet ajándékozni meg majdhogynem kitolás, de egyrészt most a hőmérséklet is igen barátságos, másrészt korántsem borít mindent a hó télen - most meg pláne nem. Szóval lehet ilyentájt is kerékpározni! Még a kiskorúaknak is. Akinek az egyensúlyérzéke és méretei még nem teszik lehetővé, a pedálos járgány helyett a manapság egyre divatosabb futóbringák egyikének nyergébe pattanhat.

Kis hazánk piacán például ott az YBike, ami ráadásul a karácsony jegyében jelentős és valószínűsíthetően soha vissza nem térő akcióval veszi fel a harcot a fentebb emlegetett kifogásokkal szemben - érdemes emiatt majd benézni a Facebook oldalunkra is.

Nem mintha – hogy ide illő képzavarral éljek – pedálozniuk a kéne, hisz ezek a kétkerekűek amellett, hogy pofás játékok, különleges formájuknak, kialakításuknak köszönhetően még az egyensúlyérzéket, a mozgáskoordinációt és a térérzékelést is markánsan fejlesztik. Ennek örömére számos, rangos nemzetközi díjat is besöpörtek.

A kínálatban szinte az összes, a témakörben felemlegethető fazon szerepel. Van roller, van bicikli és motor, illetve ezekre hajazó készség. Sőt, még járássegítő is a legkisebbeknek. Közös bennük a hihetetlenül vagány megjelenés, és az, hogy már ránézésre is strapabíróak és biztonságosak. Az abroncsok kialakítása pedig egy téli gumiéval vetekszik, ránézésre még azt is megkockáztatnám, hogy hóban is jól futnak. A színválaszték sem hagy sok kívánnivalót maga után, bár a csajos vonalat, lányos apaként, én személy szerint erősíteném.

Forrás: YBike

1 komment

Címkék: design játék sport gyerek bicikli játszótér úton jármű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr883457333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.12.14. 18:43:12

Olyanok, mint egy lego-motor
süti beállítások módosítása