Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ha befalna egy lovat is

2011.12.20. 14:38 felhasznalo

Kamaszkorunkban az öcsém valami elképesztő mennyiségeket bírt megenni. A mai élelmiszerárak mellett kész anyagi csődöt jelentene most a táplálása. Csak egy kicsit megéhezett, és máris eltűnt benne 2 üveg meggybefőtt meg egy üveg lekvár magában, de a tojásrántottát is tíz tojásból ette, és utána még bekapott két szelet kenyeret felvágottal, hogy kitöltse a gyomrában üresen maradt helyeket.

Anyámnak jól jött volna Stefán Pétúr Sólveigarson tésztaadagolója, amit meglátva hangosan felnyerítettem. Mert a kis konyhai készség segítségével adagolhatunk a főzővízbe gyereknek, felnőtt nőnek és felnőtt férfinak elegendő tésztát, ám hármójuk mellett ott várakozik egy ló is. Ami mondjuk talán elég lett volna anno az öcsémnek, talán elég egy mai kamaszfiúnak, a tervező szerint pedig elég négy személynek is.

Forrás: Solson.is

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek konyha fiú étkezés kamasz

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr513477415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása