Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

2012-es naptárak

2012.01.02. 09:53 szuperapu

Ha új év, akkor új naptár. Persze szememre vethetik a kedves internetező gyerekek, hogy már megint fáziskésésben vagyok, és ezzel még a tavalyi év végén kellett volna előállni, de nem teszik majd. Mert egyrészt jólneveletek másrészt az alábbi válogatás igen tetszetős lett. Nem feltétlenül és kizárólagosan csak gyerekszobákba ajánlom a dekorációs potenciállal is jócskán rendelkező készségeket, de elsősorban oda. A vizuális neveltetés és a mulandóság/határidők mindenhatósága okán. Hadd szokják a kölkök.

Nem ígérem hogy az itt felsorakozott alkotók mindegyike bekerül majd idén a "Képet a gyerekszobába" rovatba de erősen sanszos. Szóval nem fogok szavazást nyitni ez ügyben, arra viszont kíváncsi vagyok, hogy kitaláljátok-e melyik kalendárium az én személyes kedvencem?

Forrás: etsy.com - emilieboudet

Forrás: Apak Studio

Forrás: etsy.com - ableandgame

Forrás: etsy.com - milkandcookies 

Forrás: etsy.com - BelsArt

Forrás: Studio Morran

Forrás: etsy.com - Linotte

Forrás: present and correct

Forrás: etsy.com - littleprettystudio

Forrás: etsy.com - larara 

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek szülő művészet kreativ gyerekszoba etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr93512872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása