Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Zombi mesehősök

2012.01.03. 10:26 zaphodbb

Megrázó képsorok következnek, csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk a posztot, gyerekeknek pedig semmiképpen. Persze azért nem annyira szörnyű, hiszen nem kerülne ki ide, de kétségkívül kedvenc mesehőseink eléggé horrorisztikus megjelenítésével nézünk szembe.

Ezért is a képeket inkább csak a hajtás utánra raktam, ha esetleg valaki épp gyermekével az ölében nézegetné a Gyerekszobát, a "tovább" gombra kattintás előtt küldje el a szobájába, hogy mondjuk addig keresse meg a tengernyi plüssök között azt a macit, ami tavaly karácsony óta nincs meg.

Andre de Freitas zombivá változtatta Donald kacsát, Popeye-t, Batmant és még sok más meseszereplőt, akiket kedvesnek és/vagy legalábbis hősnek tekintettünk eddig. Nos, ebben a formában már annyira nem bájosak, de a művészet címkébe beleférnek. Mert ki mondta, hogy egy párhuzamos világban ők nem lehetnek akár a gonoszrosszak is a mesékben?

 

Forrás: Megatherium

Szólj hozzá!

Címkék: művészet abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr263512822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása