Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hóhahó ház

2012.01.09. 08:07 zaphodbb

Ebben az őszi télben mi mást is várhatnánk, még inkább mi mást is várhatnának a gyermekeink, mint a havat. Mert bár tulajdonképpen pompás dolog sétálgatni a kellemes napsütésben, csak éppen január van. És amikor január van, akkor arra van berendezkedve az ember, hogy jéggé fagyva hóembert építsen és száguldozzon lejtőkön a szánkóval. 

Álmodozzunk együtt a hóról ezzel a hóházzal avagy igluval, amit akár mi is megvalósíthatnánk, ha kellő mennyiségű hó állna rendelkezésünkre. Gondolom sok óra építés végeredménye lenne, ami közben elkékülne a legvastagabb kesztyűben is a kezem, de megérné.

Forrás: zu4ki's journal

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek szülő tél kreativ kert idea sk kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr303524388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása