Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kölyöklámpák

2012.01.16. 12:51 Cyr

Bájzsák-kupac az összes, néven nevezhető és vidám családba tömörülő Gimmö lámpa, bár, hogy mennyire az, azt ki-ki döntse el maga. Én személy szerint az alapállapotra tenném a voksomat, ha már. Kissé kísérteties fényt árasztanak ugyanis az idiótán bumfordi figurák éjszakai használatra hangolva.

A gyártó szerint ezek a jószágok elvileg a szivárvány túloldalán héderelnek, kész csoda, hogy Dorothy beléjük nem botlott annak idején.

Egy dolog azonban biztos: a cukorszirupos, málnahabos, érintésre fénylő LED- lámpacsodákért tutifix, hogy nem kell Shanghai-ig elutaznunk. Még ha oly nagyon fáj is: idehozzák, de ide ám!

 

Forrás: Giimmö

3 komment

Címkék: gyerek fény lámpa gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr943536339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.01.16. 18:05:17

Nappali szobadekorációnak egész aranyosak. A kissé megtévesztő színű pingvint akár be is fogadnám.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2012.01.17. 06:55:02

@groni: Nem szándékos a megtévesztés, csak átsüt rajta a sarki fény... :))))

2012.01.17. 13:31:24

@Cyr: ó igen, ez a megoldás nem jutott eszembe :D
süti beállítások módosítása