Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Twincikli

2012.01.18. 13:01 szuperapu

Érdekes dolgok kerülnek elő olykor az internet bőségszarujából, ami jelen esetben egy múltban gyökeredző féreglyukkal van valószínűleg összekötve. Az alábbi tricikli, nem hiszem, hogy valaha sorozatgyártásba került, és felvett néhány kérdést. Már azon túl, hogy ki és hogyan fogja felújítani.

A használhatósága persze ettől is problémásabb. Mert miután pótoltuk az első keréken az elveszett pedálokat, még mindig találnunk kell egy pár kooperatív ikret, akik összehangoltan kezelik. Meg a kormányt is.

De 40 eurót megér, nem?

 

Forrás: lauritz

3 komment

Címkék: játék gyerek jármű egyszer volt

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr83542563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.01.18. 15:05:04

Valóban izgalmas logisztikai feladat:), de ahogy elnézem, a tengely a bal oldali ülés alá is benyúlik, talán az ott ülő tud tekerni és kormányozni, a másik meg utazik, aztán cserélnek? Pláne, hogy a jobb oldali előtt lábtartó is van. Rövid távra babakocsi helyett, a nagyobb gyerek szállítja a kicsit is...

Lovagi Hírnök 2012.01.26. 17:26:43

Hálás lennék nagy fiamnak, ha így utaztatná az öcsit:-)
süti beállítások módosítása