Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Bagoly waldorfilag

2012.01.19. 16:08 zaphodbb

A waldorf babákat mind ismerjük jól, szeretjük is, nem csak helyes pofijuk, hanem fejlesztő mivoltuk miatt is. Mivel megint baglyos napjaimat élem, így természetesen előreveszem a sorban a bagoly jelmezbe bújt babákat, amiből fiú is és lány is rendelkezésre áll és amiknél tündéribbet mostanában nem láttam.

Persze a sorból nem hagyom ki a többi, hagyományos babát sem, mert ha rongybaba, akkor legyen waldorf baba, kisebbik lányom legkedvencebb Husi babája is ilyesmi jószág, nem csoda, hogy ekkora a szerelem.

Forrás: Etsy.com - Prudence

1 komment

Címkék: design játék gyerek baba gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr113548911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.01.19. 21:41:38

Nagyon cukik ezek a babák, én is hasonló célokra teszem félre a régi pulcsikat... :) Viszont én úgy tudom, hogy a Waldorf-babáknak (az eredeti, óvodai-iskolai fejlesztésre szánt babáknak) nincsen megrajzolt arcuk, pont ezáltal fejtik ki a fejlesztő hatásukat, mivel a gyermek szabadon elképzelheti a játékába illő arckifejezést, nem korlátozzák sémák.
süti beállítások módosítása