Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Farsang Skywalkeréknél

2012.01.25. 19:32 felhasznalo

Biztos vagyok benne, hogy Leia egy ilyen jelmezen dolgozna a gyerekeinek némi lázadás közben, ha ők is ünnepelnék a farsangot. Mert hát az ewokok nemcsak a szövetségeseik, de még cukik is, ha egy gyerekpofi bújik meg a szőrös kapucni alatt.

Mondjuk, ha nincs készen hasonló szőrös, mackófülű overállunk - nekünk volt, csak hát kinőtte, ugye -, akkor kell hozzá varrógép meg szabni-varrni tudás, de egyébként csak anya egy lestrapált táskáját meg apa rongyos és még jobban kirongyozott pólóját kell még a gyerekre aggatni. Meg némi barna maszat az orrára és egy bot a kezébe, a minél autentikusabb megjelenés érdekében. És kész.

Forrás: Fashionably Geek

Szólj hozzá!

Címkék: farsang gyerek ünnep szülő ruha kreativ idea jelmez sk gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr923752282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása