Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Matchbox szivárvány

2012.01.25. 08:25 zaphodbb

Nem tudom mennyi idő, pénz és kutatásba fektetett energia kell ahhoz, hogy valaki - jelen esetben David T. Waller - összegyűjtsön 2500 matchboxot. Gyanítom, hogy az irdatlan és az őrült sok között. Ha fiatok van, máris kezdheti gyűjteni a kisautókat, szín szerint, hogy egy ilyen szivárványos szivárványt össze tudjon rakni majd negyven éves kora körül.

Ez egy díjnyertes szivárvány, az első lett a People's Award-on tavaly az Arts Depot Open-en. Díjnyertes nálunk is, csodálattal kevert hüledezéssel tekintünk a művészre. Látva az autókat ellenállhatatlan kényszerem támadt, hogy az egészbe beletúrjak és elkezdjem tologatni a sok matchboxot szanaszét.

Forrás: David T. Waller

2 komment

Címkék: design játék művészet kreativ

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr113752145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.01.25. 10:39:01

Ez elég kemény... :) én leragadtam a színesceruza-szivárványoknál, de úgy látom, van még hova fejlődni...

Bohusek 2012.01.30. 16:40:58

A kényszeres énem most nagyon boldog.
süti beállítások módosítása