Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szeleskedőknek

2012.01.26. 08:48 felhasznalo

Szeretem az olyan jelmezeket, amikben nehezen megfogható dolgok fogalmazódnak meg, talán ezért is tetszik annyira a következő jelmez. A szél. Mert hát mégis, hogyan jelenítenétek meg a szelet? (Egyébként az ilyen kérdésekért imádom a farsangot is.)

Szóval, Martha Stewart, a kreatív ideák nagyasszonyának oldalán találtam rá egy remek ötletet, különösebben nem igényel sok melót és energiát. A gyereket simán felöltözteted - mondjuk, mivel nyakkendő is lesz a jelmezhez, nem árt valami elegánsabbat ráadni -, aztán jól belövöd a haját, és adsz rá egy rejtett dróttal megerősített nyakkendőt. Ennyi. Tökéletes.

Forrás: Martha Stewart

Szólj hozzá!

Címkék: farsang gyerek ünnep szülő ruha kreativ idea jelmez sk gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr433752393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása