Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ez nem kacsa!

2012.01.31. 16:21 zaphodbb

Vagyis mégis kacsa, valahol mélyen, még inkább csak szeretne kacsa lenni. Majdnem sikerül is neki. Engem a '80-as évek bútoraira emlékeztet kicsit, lehet, hogy csak a színe, de lehet, hogy a formája, mindenesetre retro érzés van benne bőven.

Játékok, kütyük, könyvek és majdnem-felesleges-de-nem-dobjuk-ki dolgok tárolására tervezte az e-glue, szigorúan gyerekszobákba, amit mi lelkesen üdvözlünk is. Ám még nem gyártják, épp várnak arra, hogy ezt a helyes bútordarabot valamelyik cég felkarolja és útjára bocsássa, mondhatnánk, megúsztassa a piac nagy tavában.

Forrás: e-glue

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek tárolás szekrény gyerekszoba dekor kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr844035482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása