Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Elvitte a róka

2012.02.03. 12:38 zaphodbb

A napi jelmez rovat tagjaként ma egy übercuki és viszonylag egyszerű - értsd: még akár én is meg tudnám csinálni, pedig a kézügyességem mondjuk egy hangyászsünéhez hasonlítható -: főszerepben a róka.

Ahogy a hajtás után a képeken is láthatjátok, egy fehér kapucnis pulcsi, egy piros kabátka, piros és fehér filc kell hozzá. Fülalakúra és farokalakúra vágjuk a filceket, összevarrjuk, kitömjük és ráöltjük a ruhákra. A kabátka elejére pedig felvarrjuk a róka fehér "mellényét".

Azt kell mondjam, tündéri. Ha otthon elfekvőben vannak hozzá ruhadarabok, akkor még olcsó is, mindamellett, hogy fantáziadús és elbűvölő.

Forrás: The Paper Mama

Szólj hozzá!

Címkék: farsang gyerek kreativ textil jelmez sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr694056136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása