Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ultra iPhone

2012.02.07. 12:35 zaphodbb

Szintet ugrott az iPhone - mint Super Mario, mikor sikerül lefejelnie a sokadik aranytallért - és betör ezzel az eszközzel a terhesség, kismamaság, szülőség világába.

Mit is tud ez az - Jung Jun Hwang által tervezett - okos kis szerkezet? Ultrahang felvételt készít a babáról, amit az iPhone-oddal rögtön továbbíthatsz boldog-boldogtalannak, anyukának, orvosnak, szomszédnak vagy kilőheted Facebookra. Sőt, rögtön képet is nyomtat neked a felvételről.

Hogy egy olcsó fordulattal éljek: és ez még nem minden! Miután végigasszisztálta nekünk a terhességet és ultrahangfotók tömkelegével látott el minket, barátainkat és üzletfeleinket, a gyermek világrajötte után bébiőrként is funkcionálhat tovább. A Gyalog galoppból idéznék erre: "Bámulatos, hol tart már a tudomány."

Forrás: Yankodesign 

1 komment

Címkék: gyerek anya apa terhesség kismama baba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr394072846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prof. azsiráf.PhD. 2012.02.08. 10:27:25

de kár hogy nem vagyok terhes :) erre tuti beruháznék.
süti beállítások módosítása