Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fagyos éjszakákra

2012.02.20. 17:10 felhasznalo

Nálunk a gyerek igencsak fázós, úgyhogy nem elég, hogy paplannal és három takaróval borítja be magát minden este, de állítja, hogy a fűtést is azért csavarja fel tökig, mert még így is megfagy. Nekem viszont minden alkalommal felforr az agyvizem, mikor meglátom a gázszámlát, ami reszkető csemetémnek köszönhetően nem nevezhető barátinak.

De most már nincs mese, beszerzek neki egy ilyen frankó kis hálócuccot, vagyis nagy gyereknek való hálózsákot, amit a Norkidnél láttam. Ami nemcsak melegen tart, de közben még viszonylag szabad mozgást is enged a forgolódó csemetének.

És ha a kölök ebben is fázni merészel, majd kap parázstartót az ágyába, mint az ókori rómaiak, de kötve hiszem, hogy szükség lenne rá. Ez a cucc olyan vastagnak látszik, hogy nincs az a fagyos éjszaka egy egyébként mérsékelten fűtött szobában, ami kifoghatna rajta. Talán csak Szibériában. De mégsem ott lakunk, ugye.

Forrás: Norkid

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek alvás tél praktikus ágy textil ágynemű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr814147619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása