Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mesés dán játszóterek

2012.02.27. 13:24 szuperapu

Hirtelen beköszöntött a tavasz, és erről empirikus úton is megbizonyosodhattunk a hétvégén, midőn örömmel tapasztaltuk, hogy a felügyeletünkre bízott kiskorúak nem fagytak oda a játszótér fém alkatrészeihez. De sajnos, kedves internetező gyerekek a játszótérajánlókra még várni kell egy kicsit! Addig is egy újabb külhoni ajánló következik, mégpedig a Dániából.

A skandináv országok gyermek- és természetszeretete már-már közmondásossá kezd válni, így nincs mit csodálkozni azon, hogy a két halmaz keresztmetszetében található játszóterek terén is előtte járnak a világnak. Az viszont hogy a dán fővárosban ennyi lélegzetelállítóan pazar hely található még ezzel együtt is meglepő.

A játékok fából készültek, színesek, és tematikusak. Az ország adottságait tekintve persze a tenger sokszor visszaköszön, mint téma, de van itt óriásgyümölcs, óriáspók gombákkal, és hullámzó házak is. Talán ha személyesen fedeznénk fel Koppenhágát , találnánk Andersenest is…

Forrás: Babble Blog

3 komment

Címkék: gyerek játszótér úton

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr704213529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiry82 2012.02.27. 16:26:47

Én pont, most decemberbe jártam Dániába és a kislányomnak volt szerencséje kipróbálni ezekből a szuper játszóterekből többet is. Szuperek voltak!!!!
Sajnos itthon nem hiszem, hogy lesznek ilyenek, én is kicsit veszélyesnek tartottam egyiket- másikat, a dánok lazábban tartják a gyerekeiket.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2012.02.28. 02:24:35

Nagyon királyak, mai gyereknek szuper lehet lenni.Nekünk meg volt a vasmászóka, meg a libimóka, oszt kész.De a maga módján az is jó volt, valahogy azért felnőttünk...

Kiry82 2012.02.28. 08:51:37

Az igaz, hogy felnőttünk a vasjátszótéren, bár a barátnőmnek eltört mindkét karja, nekem meg betört a fejem a vashintától, de végül is túléltük :)))), de a dánokat akkor is irigylem, minden sarkon van egy játszótér és mind ötletes és szuper
süti beállítások módosítása