Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szemét madarak

2012.03.01. 18:25 szuperapu

A már emlegetett természet- és gyerekszeretettel fémjelzett halmazok speciális skandináv metszetében újabb gyöngyszemre bukkantam. (Nem, nem a Black Metalról lesz szó…) A norvég Lars Beller Fjetland újrahasznosított fahulladékból, bútorok darabjaiból – tulajdonképpen szemétből - gyártja barátságos madarait. Amik a gömbölyded formák és a fa textúrája mellett azon érzéssel is melengeti az arra fogékony szemlélő lelkét, hogy újdonsült szerzeménye nem egy újabb fa kivágása révén került birtokába.

Öt különböző darab alkotja a kollekciót, de az elütő darabokból összeállított jószágok, a felhasznált anyagok okán, mind egyedinek mondhatók. Gyűjthető és dekorációs célra is nyugodt szívvel ajánlható. A csomagolás pedig nemhogy piros pontot érdemel, de önmagában is egy műalkotás.

 

Forrás: Beller

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek művészet öko recycle gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr34264761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása