Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Haj a tányérban

2012.03.02. 17:25 felhasznalo

Múlt héten is szóba került a neve, de most sem mehetünk el mellette: Boguslaw Sliwinski szállítmányozós tányérsorozata szerintem ugyan mindkét nem képviselőit elvarázsolhatja, de ha valaki nem hisz nekem, és úgy gondolja, nagyon fiús a sorozat, akkor most mutatunk egy másik kollekciót. Lányosat. Hajasat. Továbbfejlesztett változatában akár sminkes is lehet, ha gyártunk szószt a hétvégi ebédekhez.

A válogatós leánygyermek meg játszhat fodrászosat-sminkeset a krumplipürével körített, tejszínes csirkével. Például. Hátha gyorsabban - de legalábbis kevesebb nyafogással - tűnik el a tányérról a kaja. Zseniálisan egyszerű ötlet, akárcsak az előző szett esetében.

Forrás: Boguslaw Sliwinski

Szólj hozzá!

Címkék: design játék kiegészítő gyerek konyha kreativ étkezés csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr474220518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása