Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Királyi Barbie

2012.03.12. 17:52 zaphodbb

Örvendezzünk, vigadjunk, elérkezett végre William és Kate Barbie baba formában, teljes esküvői pompában. Mert ez fontos, hogy a gyermekeink is átéljék a királyi esküvő rongyrázását és eljátsszák otthon, a kis kuckójukban a világ fontos történéseit, bár erősen kétlem, hogy az én lányaim értenének ebből bármit is, ám ettől még lehet, hogy más kölkincék tökéletesen tisztában vannak vele, kik ők.

Tudom én, hogy nem gyerekeknek, hanem inkább gyűjtőknek készült, igaz, azt még egy kicsit betegebbnek gondolom, mintha gyerekjáték lenne. Valószínűleg csak azért mert Barbie és ha mindezt Waldorf babákkal követték volna el, semmi gondom nem lenne az ég világon (de). Mindenesetre taps, hogy megint egy piaci rést betömött a Mattel.

Forrás: Geekalerts

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek barbie

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr874303471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása