Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kerti fészek

2012.03.13. 14:15 szuperapu

A tavaszi langymeleg állandósulásával egyre többet időt tölthetünk a szabadban, a szerencsésebb helyzetben lévő kedves internetező gyerekek például a saját családi territóriumnak tekinthető kertben. És a legszerencsésebbeknek a kertben van valami saját kuckója. Amilyet most mutatok olyan persze még nekik sem...

Ilyen fészek formájú egyelőre a dél-afrikai Porky Hefer gyerekeinek van. A tervező még csiszolgatja a természetes anyagú és formavilágú készséget. A második verzió tervei szerint kevésbé fog koponyára hasonlítani, és a funkciók tekintetében is barátságosabb lesz. Ja, és vízálló. Persze én így is bevállalnám!

Forrás: Apartment Therapy

 

4 komment

Címkék: gyerek kert öko kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr374311690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L.A. · http://blog.fuggoagy.hu 2012.03.13. 14:51:37

hű ez nagyon jól néz ki!

készül az udvaron nálunk egy saját tervezésű lombházikó most tavasszal, ha gondolod egy fotósorozatot (vagy akár egy komplett vendégposztot:) összerakok belőle majd!

2012.03.13. 16:28:26

Azta! Ilyet én is kérek!

AnnaPanni 2012.03.13. 18:31:38

Ez annyira, de annyira.... tegnap gondoltam életemben először rá, hogy jó volna egy saját kert, most jobban vágyom rá.
süti beállítások módosítása