Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Leszoktató kesztyű

2012.03.13. 17:21 felhasznalo

Nem tudom eldönteni, hogy abszurd vagy praktikus a következő termék. Mert hát az ujjszopás egy nagyobb gyerek esetében valóban problémát jelent a családnak, és bár általában valami oka is van a dolognak, mindenki - még a gyerek is - szeretne rá mielőbb megoldást találni. És ez azért emberségesebb megoldás, mint keserű cuccal bekenni a gyerek körmeit, hogy egyéb praktikákról már ne is ejtsünk szót.

Közben meg mégiscsak abszurd, hiszen az ujjszopás berögződött szokása általában csak tünet, és ha csak ezzel foglalkozunk, attól a gyerek egyéb problémája még nem fog megoldódni. Meg arra is kíváncsi lennék, vajon hogy fogadják a gyerekközösségek azt az addikt módon ujjszopó gyereket, akinek a kezére húzzák a Thumbusters leszoktató kesztyűt. Gyanítom, hogy kvázi céltáblaként... Szóval, segítsetek dönteni: hasznos vagy hülyeség?

Forrás: Thumbusters

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek egészség praktikus abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr844300733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása