Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Létminimum Barbie

2012.03.19. 08:35 zaphodbb

A következő Barbie fikció csupán, vagyis maga a Barbie, aki McDonald's-os erőnek van öltöztetve létezik, csak a doboz feliratok vannak meghackelve. Szerencsénkre, mert  így percekig vihoghattunk azon, hogy elképzeltük, amint átnyújtjuk a gyerekeinknek, hozzáfűzve, hogy "natessék, ezért kell tanulni rendesen, csajok". 

Ami külön öröm, hogy egész sorozat lehetne ebből, amint azt olvashatjuk a dobozon, kreativitás kérdése az egész. Barbie használt ruha gardróbját és kicsiolcsó lakását is boldogan begyűjtenénk, hogy teljes legyen a kép. Ahogy csöves Ken sem hiányozhatna a sorból. 

Gonosz vicc és természetesen nincs azzal semmi gond, ha valaki a McDonald's-nál dolgozik. 

Forrás: Piquant Salty Humour

1 komment

Címkék: barbie abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr524323186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leriel 2012.03.19. 11:03:29

Gonosz vicc és természetesen nincs azzal semmi gond, ha valaki két diplomával a McDonald's-nál dolgozik.
süti beállítások módosítása