Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szúrószerszámok

2012.03.23. 17:58 szuperapu

Rajszögre szükség lesz, amíg világ a világ. És amíg a designereket inspirálja ez a sokoldalú, ámde egyszerű készség. A most talált mesés, 10 darabos készlet is nélkülözhetetlen. Lovagregényekbe merült kamaszoknak, vagy játékosan harcoskedvű irodai dolgozóknak. Ki lehet velük végezni a teendők listáját, vagy vicces fenyegető levélnek álcázni vele az üzenetet. Szóval, van benne potenciál, a mögöttes tartalmat illetőleg...

Forrás: Vat19

2 komment

Címkék: design kiegészítő iskola kamasz csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr714334768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

e.bari 2012.03.24. 10:19:06

Sziasztok! Nagyon jól néznek ki ezek a bökők! :-) Tudom nem vág témába, de azért megkérdem. Van valakinek gyerekes tapasztalata a Hotel Azúr Prémiummal? minu.me/-azurvilag Szemezgetünk vele pünkösdre 3 éves fiúval!
süti beállítások módosítása