Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Funkciók tárháza

2012.03.26. 18:23 felhasznalo

Szeretjük az olyan darabokat, ahol egyetlen elem sokféleképpen használható, úgyhogy nem volt vitás, hogy részemről szerelem lesz első látásra Karim Rashid új kisbútora, a Snoop zsámoly. Vagy stoki, esetleg sámli. Merthogy ezek a pofás, színes, műanyagból készült kis ülőkék többet tudnak, mint gondolnánk.

Lehet ugyanis funkciójuk annyi csupán, mint egy átlagos ülőkének. Ám szolgálhatnak kisasztalként is, két tárolóval, esetleg egymásra helyezve könyvespolcként is akár. Vagy ágyban elköltött családi reggelikhez tálca helyett kisasztalként, netán a fürdőszobában vízálló ülőkeként is. A funkciók egész tárházát képes hozni ez a kisbútor, nekem ennyi jutott eszembe, de hátha nektek még van ötletetek. Szóval?

Forrás: B-line

Szólj hozzá!

Címkék: design asztal polc kreativ könyvespolc kisbútor ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr894339840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása