Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Olimpia kötőtűvel

2012.03.26. 14:23 szuperapu

Ha szökőév, akkor olimpia. És bár tisztában vagyok vele, hogy a versenysport üzlet, és azzal is, hogy káros az egészségre, én két hétig biztosan Londonra szegezem a tekintetem. A két lányom valószínűleg nem csak kényszerűségből fog csatlakozni, de tudom, vannak olyan háztartások, ahol a gyengébbik nem képviselői nem rajonganak a sportért. Nekik találta ki Laura Long az alábbi szettet, hogy ők is ráhangolódjanak a témára.

A készlet egy, a mintákat és a kész babák fotóit felvonultató könyv, pamutgombolyagok, kötőtűk, és persze a kiegészítők. Mindezeket egyenként, külön-külön meg lehet vásárolni, hogy aztán 11 sportágban versenyeztessék a leányzók a babáikat.  Esetleg arra is jó, hogy kötögetés közben az anyjuknak is sikerül hasznosan eltölteni a közvetítések alatti magányos órákat...

Forrás: OlympKnits

1 komment

Címkék: játék sport gyerek baba textil sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr264341124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.26. 18:05:19

Jaj de jófejek:). A bringás a kedvencem... Bár én babák nélkül is mindig odaragadtam a közvetítések elé, sőt a kedvükért hajlandó voltam gyorsan elpakolni, meg 3 perc alatt lezuhanyozni is... :D
süti beállítások módosítása