Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - A kiskamasz

2012.03.26. 08:18 zaphodbb

A kiskamasz is gyerek még, épp ezért olyan nehéz neki jól eltalálni milyen szobája és dekorációja legyen. Mert már szeretne felnőttes lenni, de még vágyik bőven a gyerekességre is. Ebben a szobában ez tökéletesen ötvözve van.

A maga egyszerűségében és ikeaságában pompás gyerekszoba ez, az elefántokkal a falon és a röpködő madarakkal a plafonon. Amennyire az alvós rész még gyerekes, annyira felnőtt a tanulósarok, aminek a viharlámpája egyből az instant get kategóriába esett.

A falon lévő kisgyerekkori emlékek ellensúlyozzák a bútorok, szekrények, kanapé komolyságát. Egyensúlyban van a gyerek és a kisfelnőtt én, jól tükrözve egy kiskamasz lelkivilágát.

Forrás: Flickr.com - lynn-anne bruns

2 komment

Címkék: design gyerek gyerekszoba dekor stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr324333893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hencsi+Zita · http://kicsizita.freeblog.hu/ 2012.03.26. 15:04:44

Szupi.Bár szerintem a falon jegesmacik vannak :)
süti beállítások módosítása